Wednesday, December 7, 2016

After 6 Years !



Masyallah . Alhamdulilah !After 10 years i come back here . my own blog . kalau tengok last i posting on 2010 . and guess whati already deleted all the postings sebab macam sampah je . almaklumlah zaman - zaman mudahere i come back again in year 2016 with my age is 30 years Old
missy lelayang will always be my trademark bagi yang dah lama mengenali akuim so happy that i get back my blog !setelah beberapa error sebab dulu banyak sangat email & i forgot which one yg i guna 
hoping that i will rajin update blog ni sebab dulu siap bayar designer untuk buat ni tau hahahaha
eventough all the older posting already deletedbut the memories keep remains with me
ok for now ada lagi ke yang membaca or nampak blog ni yermacamana nak cek ? 
huwaaaaaaaaaaaa !!!

x

1 lelayang komen:

Mila Ahmad on December 8, 2016 at 10:41 AM said...

keep bloggging please.

 

Laman Conteng Miss Lelayang Copyright © 2010 Designed by Alieff in contribution with Lely