Sunday, March 5, 2017

Act And Speak

We choose how we act, speak, and be, every minute of the day. And we try to keep it positive all the way. Happy Sunday everyone !


Why so fast ? its already the third month of 2017 and i still havent done anything productive . One thing for sure , time is not waiting for us . One of my goals for 2017 is to read at least one book a month . Still didnt read any ! hahaha .

Another one thing for sure , im still single and didnt have any boyfriend (taip sambil ketawa) . The fact is, sometimes it's hard to walk in a single woman's shoes . Life's too short to worry about what other people think .


Thursday, March 2, 2017

Gloomy March


Assalamualaikum . Hari Ke - 2 untuk tahun 2017 . Actually , i forgot again my password & email for this blog . After some research , im here again . What to do ! Im getting older day by day . Sekarang dah bulan 3 , baru 3 bulan bagi tahun 2017 macam - macam dah jadi . So far for my life , everything going well . Either you like me or not , my life must go on . Im not born to pleased everyone in this world . My family is my priority . 

What can i say , semakin lama , semakin nampak perwatakan kawan - kawan di sekeliling kita . Ada yang boleh dipercayai , ada yang tidak . Ada yang masih kekal bersama & ada yang sudah ditikam kita berkali - kali dan ditinggalkan . As for me , selagi aku buat benda yang betul tak ada apa yang perlu aku kisahkan . 

but these few days , memang rasa stress + down bila ada orang cuba nak jatuhkan kita . i keep my circle small . 

ok lah ! nanti sambung lagi macam tak ada mood nak menaip . see u again !




 

Laman Conteng Miss Lelayang Copyright © 2010 Designed by Alieff in contribution with Lely