Thursday, March 2, 2017

Gloomy March


Assalamualaikum . Hari Ke - 2 untuk tahun 2017 . Actually , i forgot again my password & email for this blog . After some research , im here again . What to do ! Im getting older day by day . Sekarang dah bulan 3 , baru 3 bulan bagi tahun 2017 macam - macam dah jadi . So far for my life , everything going well . Either you like me or not , my life must go on . Im not born to pleased everyone in this world . My family is my priority . 

What can i say , semakin lama , semakin nampak perwatakan kawan - kawan di sekeliling kita . Ada yang boleh dipercayai , ada yang tidak . Ada yang masih kekal bersama & ada yang sudah ditikam kita berkali - kali dan ditinggalkan . As for me , selagi aku buat benda yang betul tak ada apa yang perlu aku kisahkan . 

but these few days , memang rasa stress + down bila ada orang cuba nak jatuhkan kita . i keep my circle small . 

ok lah ! nanti sambung lagi macam tak ada mood nak menaip . see u again !




0 lelayang komen:

 

Laman Conteng Miss Lelayang Copyright © 2010 Designed by Alieff in contribution with Lely